Avís legal

Informació general

El lloc web www.pessebristes-garrotxa.cat és propietat de l’AGRUPACIÓ DE PESSEBRISTES D’OLOT I LA GARROTXA amb NIF G-55135867 i domicili fiscal a Passeig d’en Blai, 52, 4t. – 17800 OLOT. També pot posar-se en contacte amb l’AGRUPACIÓ DE PESSEBRISTES D’OLOT I LA GARROTXA a través de l’e-mail: info@pessebristes-garrotxa.cat

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de l’AGRUPACIÓ DE PESSEBRISTES D’OLOT I LA GARROTXA o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de l’AGRUPACIÓ DE PESSEBRISTES D’OLOT I LA GARROTXA.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les vostres dades personals són incorporades a fitxers titularitat de l’AGRUPACIÓ DE PESSEBRISTES D’OLOT I LA GARROTXA amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a l’AGRUPACIÓ DE PESSEBRISTES D’OLOT I LA GARROTXA · Apartat de correus 95 – 17800 Olot

Limitacions o exclusions de responsabilitat

L’AGRUPACIÓ DE PESSEBRISTES D’OLOT I LA GARROTXA no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

L’AGRUPACIÓ DE PESSEBRISTES D’OLOT I LA GARROTXA no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.